Warning: Constant FORCE_SSL_ADMIN already defined in /home/algaolhx/public_html/wp-config.php on line 91
Autók és Kisbuszok bérbeadása | Árufuvarozás | Budapest
+36 30 217-5252 info@autoberbe.hu

Miért velünk?

Profi csapatunk gyorsan, több éves tapasztalattal, megbízható teherautókkal dolgozik nap mint nap Budapesten és vidéken egyaránt.   

Több, mint 10 év tapasztalat

A kereskedelmi egységekben és nagy cégeknél gyakran előfordul, hogy bizonyos termékeket el kell szállítani az egyik telephelyről a másikra, vagy az egymástól távol lévő raktárhelyiségek között kell mozgatni. Ilyenkor biztosítani kell minden feltételt ahhoz, hogy az áru biztonságosan elérjen a célállomásra a megadott időn belül. A gondtalan, következetlen hozzáállás a termékek sérülését okozhatja, és előidézheti a késést, bevételkiesést is. A szolgáltatásaink között a szakszerű áruszállítás is szerepel, melynek során egy profi csapat gondoskodik arról, hogy a küldemények sérülésmentesen, időben érjenek a helyszínre.

A kapcsolatfelvétel után rövid időn belül adunk egy árajánlatot, melynek elfogadása után akár azonnal munkába tudnak állni a munkatársaink. Az áruszállítás elvégzésére, ha minket választ, akkor számíthat a gyors és eredményes munkára, mellyel garantáltan elégedett lesz. A helyszínre minden esetben megfelelő méretű rakodótérrel rendelkező szállítójárműveket küldünk, melyek kiváló műszaki állapotnak örvendenek. Igény esetén nem csak sofőr áll rendelkezésre, hanem rakodómunkások is, akik segítenek a gondos be-, illetve kipakolásban. A profi áruszállítás igénybevételéhez keressen fel minket a megadott e-mail címen, hogy egyeztetni tudjuk a részletekről.

Időben érkeztek és gyorsan felpakolták a hűtőt és a többi árut. Mindent rendben leszállítottak. Köszönjük a szakszerű munkát.

Pénzi Car Wash

A cég napi szintű gyors és szakszerű kiszolgálást biztosít nekünk. Csak őket ajánlanám.

Meeting Point Kft.

Tökéletes csapatmunka. Gyors és színvonalas fuvarozást kaptunk. Máskor is Önöket hívjuk.

Dr Szász Tibor Ügyvédi Iroda

Share This