Warning: Constant FORCE_SSL_ADMIN already defined in /home/algaolhx/public_html/wp-config.php on line 91
Az autóbérlés előnyei - Autó Bérbe
+36 30 217-5252 info@autoberbe.hu

Az autóbérlés előnyei

2017. 05. 17. | Egyéb, vezetés élménye

Az autó használata jelentősen könnyebbé teszi a mindennapjainkat, a kényelmes és gyors utazáshoz nélkülözhetetlen tud lenni. A gépjárművet azonban nem mindenki szeretne vásárolni.

 Sokan nem engedhetik meg maguknak, de előfordulhatnak olyan helyzetek is, karbantartás, vagy repülés, utazás, amikor a saját tulajdonú kocsik használhatatlanná válnak. Ilyenkor lehet kiváló megoldás (a tömegközlekedés mellett) az autóbérlés. Az autóbérlésének számos előnye van. Az autóbérlés minden esetben átmeneti ideig tart, így a bérlő mentesül az autó tulajdonosát terhelő kiadásoktól, mindenek előtt az adóktól, biztosításoktól, valamint a szervizelési költségektől. Kizárólag a használathoz szükséges üzemanyagról valamint -szükség esetén- közlekedési szabályoknak megfelelő dokumentumokról, parkoló céduláról és autópálya matricáról kell gondoskodni. Az autó bérlés további nagy előnye, hogy egy – egy időszakban más és más típusú autó is használható, a nyári hónapokban lehet például nyitott tetejű autót bérelni, mely nagyon kényelmes, és kellemes utazást biztosít minden utasnak.

A tartós bérlet velejárója, hogy időt spórolhatunk meg vele, hiszen nem kell nekünk gondoskodni a gépjárművek üzemeltetéséről, fenntartásáról. Legtöbb helyen választhatjuk, hogy flottakezelő partnerünk végezze az a tartós bérlet alatti üzemeltetéssel járó feladatokat.

Sok esetben a tartós bérlet költségeit céges kiadásként is elszámolhatjuk, visszaigényelhetjük az áfát.

Share This